Företaget

Företaget

Kronobryggan AB har sedan 2005 arbetat med konsultverksamhet kring problemen med bakterietillväxt i diesel - och brännoljetankar.

Det här kan vi hjälpa er med!

Leverans av Bio-Protect  ett av marknadens mest effektiva medel mot bakterietillväxt i diesel- och brännoljetankar. I en oberoende test av nio olika medel, som den danska båttidningen BådNyt gjorde fick vi betyget BÄST I TEST.
Inte helt överraskande med tanke på att Bio-Protect 2 har funnits på marknaden sedan 1985 och har använts inom sjöfart och offshore sedan dess.

Bio-Protect  är det enda medel som säljs i konsumentförpackning som uppfyller de mycket stränga funktions och miljökraven för användning inom offshore.

Bio-Protect  förändrar inte diesel eller brännoljans hållbarhet och den innehåller inget svavel.

Analys av diesel för kontroll av bakterieinnehållet. Kunderna är varv, rederier ,oljeterminaler, bilverkstäder, lantbruk, entreprenad, privatpersoner, kommuner, försäkringsbolag m.fl. Försäkringsbolagen har idag stora kostnader på sina maskinskadeförsäkringar på personbilar p.g.a. bakterietillväxt i dieseltankarna.
Även flyget, försvaret, kustbevakningen och sjöräddningen använder våra tjänster.
Klicka här för mer info. om analyssystemet.

Filtrering av förorenad diesel.
Dieselbakterier, dieseldyr, dieselpest eller diesel bug. Oavsett vad man kallar det är det ett snabbväxande problem, som förorsakar kostbara skador.
Mycket diesel kassaras idag på grund av bakterietillväxt. Vi kan i de flesta fall återställa den till fullt användbart skick

Montering av manluckor och rengöring av dieseltankarna i fritidsbåtar.
I ytterst få fritidsbåtar, oavsett storlek har man möjlighet att komma åt att göra rent dieseltankarna från bakterietillväxt.
Ofta har tankarna ett eller flera "skvalpskott" vilket gör att föroreningarna fastnar bakom dessa.

Rengöring och sanering av bränslesystemen i fartyg.
I samarbete med varv och olika saneringsföretag ansvarar vi för utförandet och bakterieanalyser. 

Powered by Talex e-handelssystem